Доставка

Доставките се извършват в зависимост от избора на клиента чрез куриерски фирми "Еконт" и "Спиди" до 3 работни дни след обработване на поръчката - до поискване в офис на съответния куриер или до адрес на клиента.

 

Поръчки, постъпили до 15:00 ч., се обработват на същия работен ден. Поръчки, постъпили след 15:00 ч., се обработват на следващия работен ден.

 

В случай на забавяне или невъзможност да бъде обработена поръчката, клиентът ще бъде уведомен своевременно чрез email или по телефона.

 

В натоварени дни около празници, черен петък или други обстоятелства е възможно забавяне на доставките от страна на куриесрките служби.

 

Цената за доставка се калкулира според теглото на стоката и тарифите на избрания куриер + отстъпките, които ползва онлайн магазина. 

 

Ако изберете "взимане от магазин", доставката е БЕЗПЛАТНА. 

 

Поръчки за град Бургас е възможно да се доставят безплатно с транспорт на фирмата или да бъдат взимани директно от Зообутика. При такава възможност от наша страна ще бъдете уведомени по телефона и цената на доставката ще бъде приспадната от сумата за плащане.