GO! Solutions™ - висок клас канадски мокри храни

GO! Solutions™ - висок клас канадски мокри храни

GO! SOLUTIONS™ е висок клас канадска храна за кучета и котки, заемаща челни позиции в световните класации за Premium Pet Food for Dogs and Cats.

Производителят на храната - Petcurean е лидер в производството и продажбите на едни от най-висококачествените храни за кучета и котки повече от 20 години в Канада.

Разработена в три продуктови серии, GO! SOLUTIONS™ може да задоволи всеки вкус и хранителни нужди на домашния ви любимец.

▶️ GO! SOLUTIONS CARNIVORE™ е богата на аминокиселини и протеини от първокачествени животински източници, с добавени ензими, пробиотици и пребиотични фибри за подпомагане на храносмилането. Продуктовата серията е създадена специално за месолюбиви любимци с грижа за здрави стави и мускули. Вкусът на храната е допълнен с богати на антиоксиданти разнообразни плодове и зеленчуци.
❌Без зърно, глутен и ГМО !

▶️ GO! SOLUTIONS SKIN + COAT CARE™ е серия, специализирана в грижата за по-здрава кожа и лъскава козина, изготвена от висококачествени меса и съставки, с добавени натурални Омега масла, за да се чувства и изглежда добре вашия любимец.
✔️Омега-3 мастните киселини подпомагат хидратирането на кожата, за предотвратяване на пърхот и контрол върху отделянето му.
✔️Пробиотици + пребиотични фибри за насърчаване на здрави чревни бактерии и добро храносмилане.
✔️Богатите на антиоксиданти плодове и зеленчуци помагат за поддържане на имунната система.
❌Без консерванти и изкуствени оцветители!

▶️ GO! SOLUTIONS SENSITIVITIES™ е специализирана продуктова серия с лимитиран състав, изготвена от подбрани балансирани рецепти за любимци със специфични хранителни нужди, алергии и чувствителност.
❌ Без зърно, глутен, картофи и пилешки протеин!
❌ Без изкуствени оцветители, аромати и консерванти!
❌ Без антибиотици или добавени хормони на растежа!

марки
Подреди по