Работа от дома, когато имате куче: Съвети за оцеляване

Работа от дома, когато имате куче: Съвети за оцеляване

Работата от вкъщи може да бъде прекрасно преживяване по толкова много причини. В зависимост от това колко близо живеете до обичайното си работно място, ще спестите пари и време, докато се връщате напред и назад от обичайния си работен ден. Ще избегнете отвличането на вниманието от колегите и обкръжението на работното ви място. И може би най-доброто от всичко е, че можете да прекарате всички тези допълнителни часове с кучето си - бонус дружба и за двама ви. Работата от вкъщи обаче, когато имате куче (или кучета) в къщата, изисква внимателно обмисляне и планиране.

 

Ето нашите полезни съвети за работа от вкъщи, когато имате куче:

 

Придържайте се към рутина

Кучетата са създания, живеещи по навик и процъфтяват в рутина. Опитайте се да създадете добри работни навици, които да дадат на кучешкия ви приятел чувство за сигурност и да му дадете сметка какво да очаква, когато в новия си живот с вас.

 

Направете специално място за вашето куче

Помислете внимателно къде вашето куче може да се чувства удобно, докато работите.

Да го имаш на работното си място е добре, но му осигури удобно легло или място за почивка, за да го насърчиш да лежи тихо, докато си зает. Завеждайте го в тази зона всеки път, когато започнете работа или се върнете след почивка, за да разбере, че това е неговото място, когато иначе сте ангажирани.

 

 

Задайте граници 

Някои кучета са по-нуждаещи се от други и постоянно търсят внимание, когато стопаните им са наблизо. Други се задоволяват просто да бъдат в същата обща близост с техния собственик.

Ще трябва да зададете ограничения за това кога кучето ви получава лично внимание по време на работния ден. Ако той постоянно търси да бъде погален или гушкан, ще трябва да бъдете много последователни, като внимателно го връщате в „определената му зона“, докато не получи съобщението. Правете му малко почерпка всеки път, когато правите това, за да затвърдите очакванията си.

 

Осигурете разсейване на вашето куче

В наши дни на пазара има буквално стотици страхотни играчки и дъвчене, които ще ви помогнат да държите кучето си заето, докато сте заети с работа. Играчките и костите, които можете да натъпчете с лакомства, са голямо разсейване за вашето куче. Пъзелите в кучешки стил също са чудесен начин да дадете на кучето си някакви умствени упражнения, които ще му помогнат да се умори и да го успокои.

 

Използвайте добре допълнителното си време

Вместо да спите малко по-дълго, защото не е нужно да пътувате до работното си място, станете в обичайното време и изведете кучето си на добра разходка, преди да започнете работа.

Това ще отнеме предимството му и ще ви настрои, както психически, така и физически, за предстоящия ден. Това също помага за поддържане на редовната ви рутина, което ще даде на вашето куче усещане за сигурност.

В края на работния ден отидете на друга разходка, която да съответства на времето, което обикновено прекарвате, докато се прибирате от работа. Ако обикновено разхождате кучето си преди да заминете за работа или след завръщане от работата си, добавете това допълнително време за пътуване към продължителността на обичайната (ите) ви екскурзия (и). И вие, и вашето куче ще бъдете по -здрави и здрави за него.

 

Правете почивки през работния ден 

Точно както бихте направили, ако работите на редовно работно място, правете периодични кратки почивки. Играйте с кучето си за няколко минути, отидете на кратка разходка с него или се насладете на няколко минути с напитка и гушкане. Тези прости дейности ще изчистят главата ви и ще направят кучето ви много щастливо.

Работата от вкъщи, когато имате куче, всъщност е само въпрос на здрав разум и внимателно обмисляне. Правилно обмислено, това може да бъде обогатяващо преживяване и за двама ви. Наслаждавай се!

През декември 2022 г. FDA обяви, че няма достатъчно данни за установяване на причинно-следствена връзка между храните без зърнени храни и развитието на хранителен DCM. Като такива, те ще продължат да наблюдават изследванията за значими данни, но не възнамеряват да пускат допълнителни актуализации. (19)

прочети още

Кучетата също имат своите чувства, емоции, желания, както и начини да ги изразят макар и без думи. В своята книга "Кучето" Хелмут Рогер е разтълкувал и публикувал кратък речник на езика, мимиката и жестовете на кучето, чрез който лесно можем да се ориентираме какво иска да ни "каже" четириногият ни приятел и да откликнем съответно на неговата реакция.

прочети още

Много клинични проучвания доказват ефикасността на Омега 3 мастните киселини, съдържащи се в храните, които се консумират от нашите домашни любимци всеки ден. Омега 3 има положителен ефект върху здравето на кожата (главно при атопичен дерматит), ставите, бъбреците и върху подобряването на когнитивните способности.

прочети още

Храненето при домашните любимци е от изключителна важност за тяхното здравословно развитие през целия им живот. Докато търсим най-подходящата храна или искаме да разбообразим менюто им с нов вид, марка или вкус, често допускаме грешки при захранването, които могат да доведат до стомашни проблеми за любимеца. В следващите редове, ще откриете съвети за правилно захранване и преминаване към нова храна.

прочети още

Плазмата се намира естествено във всички храни, които съдържат месо. В дивата природа хищниците не оставят храната да се губи и всички части от плячката се консумират, включително мускулно месо, кости, органи и кръв. Въпреки че плазмата може да бъде изолирана от кръвта на всяко животно, най-често се срещат свинска (свинска) плазма и говежда (говежда) плазма, използвани като съставки в храната за домашни любимци. Plasma предлага функционални характеристики за мокри храни за домашни любимци, както и ползи за здравето на кучета и котки.

прочети още

Чистата радост и безусловната любов, с която ни посреща нашият четириног приятел у дома, е безценна. Как отговаряте на тази обич? Споделеното време заедно – в игри и разходки, изгражда силна и уникална връзка между вас. Но за да се радвате на тази безусловна любов дълго време, е важно да се грижите за правилното хранене на домашните любимци. Именно то е в основата на жизнеността и дългия им живот.

прочети още

Храненето е един от най-важните физиологични процеси на организма не само при хората, но и при животните. Балансираната и здравословна храна набавя важни витамини, минерали и микроелементи на организма. Приемайки вредни храни обаче, нашите домашни любимци залиняват, напълняват, губят прекомерно много козина, започват да се появяват и здравословни проблеми. В тази статия ще разкажем за предимствата на нашите храни, които неслучайно заемат челни позиции в световните класации за Premium Pet Food for Dogs and Cats.

прочети още

Смяната на храната на вашето куче е по-сложна от това просто да изсипете новата му вкусотия в купа.

прочети още

Добавянето на растения и цветя в дома ви е чудесен начин да украсите и освежите пространството си. Въпреки това много родители на котки държат общи растения в цялата къща, без да знаят колко смъртоносни могат да бъдат те за техните котешки приятели.

прочети още

Happy Pets oбявява месец на котките и раздава подаръци Всяка поръчка на суха храна за котки от всички видове, марки и разфасовки ви гарантира подарък - гурме пастет GO! SOLUTIONS™ (90-100 гр.) А при поръчка на 5 бр. гурме пастета за котки от нашата гама отново получавате шести брой като подарък *Промоцията е валидна до изчерпване на наличните количества или до 10.02.2022 г.

прочети още

Аминокиселините са градивните елементи на протеина, които са от съществено значение за растежа и поддържането на почти всички тъкани на тялото, включително мускули, коса, кости и органи.

прочети още

Нежелана хранителна реакция (AFR) е фрапантна фраза, която може да се използва за описване на неподходящ отговор на съставка, открита в храната, често протеин. При кучета наблюдаваме хранителна непоносимост и хранителни алергии, като хранителните алергии водят до по-тежки симптоми. Истинските алергии включват отговор на имунната система, при който тялото атакува агента-нарушител (храна) и предизвиква буря от физически събития.

прочети още

Диетичните фибри са несмилаемата част от храната, която допринася за здравето на храносмилането и качеството на изпражненията. Диетичните фибри в храната за домашни любимци могат да имат различни благоприятни ефекти върху вашия домашен любимец, в зависимост от техните нужди.

прочети още

Вашият домашен любимец може да ви подсказва чрез поведението си или чрез някои специфични проблеми със здравето или външни белези, че има чувствителност към храната и се нуждае от специална диета. В следващите редове д-р Дженифър Адолф ще ни запознае с някои особености, за които да бъдем бдителни и наблюдателни...

прочети още

Чували ли сте за ползите от кокосовото масло за домашни любимци? Не само, че има страхотен вкус, но, ако се дава редовно може да подобри кожата и козината на вашия домашен любимец, храносмилането и метаболизма, както и цялостната имунна функция.

прочети още

Панкреатитът е много сериозно заболяване и може да бъде животозастрашаващо и най-малкото може да причини усложнения през целия живот, като последващ диабет. Всъщност панкреатитът често протича едновременно с диабет при кучета.

прочети още

Лошата хигиена на зъбите може да доведе до възпаление на венците, което може да причини бактериални инфекции, засягащи органите на вашето куче, като сърцето и бъбреците им и в краен случай може да бъде фатално. За щастие има няколко лесни стъпки за насърчаване на здравето на зъбите на вашето куче.

прочети още

Протеинът е гореща тема в храненето на кучета, така че колко е достатъчно и колко е твърде много? Когато хората мислят за протеини, те обикновено мислят за месо, но има много източници на протеин. Някои от тях включват зърнени храни, семена, варива и зеленчуци.

прочети още

Въглехидратите играят важна роля в тялото на вашето куче. Въпреки че диетичните въглехидрати не се считат за основни хранителни вещества за кучетата и често погрешно се считат за пълнители, въглехидратите са важни за осигуряването на лесно смилаем, леснодостъпен източник на енергия.

прочети още

Минералните добавки се използват в сухата и мократа храна за домашни любимци, за да се гарантира, че рецептата съдържа всички хранителни вещества, необходими за поддържане на живота. Без тях храната може да не отговаря на хранителните нужди на домашния любимец.

прочети още

Все повече продукти с пребиотици, пробиотици и / или храносмилателни ензими изскачат по рафтовете на хранителните магазини. Какви точно са тези „биотици“ и защо са толкова популярни? Замисляли ли сте се дали вашият домашен любимец също се нуждае от тях?

прочети още

Високо кръвно налягане, диабет, артроза, дихателни проблеми - това са само част от болестите, които могат да сполетят домашния ви любимец в следствие на наднорменото му тегло. Въпреки, че са сладки и пухкави, когато качат някое друго излишно килце, любимците биват изложени на риск.

прочети още

Смята се, че поне една четвърт до половината от популацията на домашни любимци е с наднормено тегло или затлъстяване. Това са много домашни любимци с наднормено тегло! Това се случва поради различни фактори, като например заседнал начин на живот и прехранване с храна и лакомства.

прочети още

Изоставеният заради кожната си болест седеммесечен Старк се превъща в красиво и здраво куче, защото попада в точните ръце, получава адекватни грижи, лечение и... ХРАНА!

прочети още

Панкреатитът е възпаление на панкреаса. Панкреасът на вашата котка изпълнява две основни функции: произвежда ензими, които подпомагат смилането на храната и отделя инсулин, за да регулира нивата на кръвната захар. Когато панкреасът е възпален, тези две основни работни места са инхибирани и ензимите, за които се предполага, че храносмилат храната, всъщност започват да атакуват панкреаса и могат да причинят значителна вреда.

прочети още

Поглезете сетивата на вашия любимец с вкусна и здравословна храна и той ще ви отвърне с цялата любов, на която е способен!

прочети още

Почетно второ място за канадския производител Petcurean, чиито марки храни са отличени като едни от най-качествените. Първо място за марката Now Fresh® в категория "Кучешки храни без зърно".

прочети още