Kotix Силиконова котешка тоалетна, 3.8л.

  • Марка: Kotix
  • Кат. номер: KotixL, KotixN, KotixGA

Ако до сега почистването след домашен любимец не е било най-приятното занимание, то със силикагел пълнител за котешка тоалетна Kotix този проблем най-накрая е решен. Сега не е нужно да се притеснявате за такива обичайни неща като неприятна миризма, след като котката отиде до тоалетната, че пълнителят полепва по лапите и козината, че е доста трудно да почистите тавата.

Предимства на Kotix Силикагелният пълнител е, че се произвежда изцяло от екологично чисти естествени суровини - изсушен гел от полисилициева киселина, подобен по химичен състав на обикновения пясък. Но за разлика от последния, той има отлични абсорбиращи свойства, поддържа добре формата си и не праши. Силикагелът буквално абсорбира неприятни миризми и течност за секунди, без да се превръща в лепкава, рохкава маса, която животното разпространява в целия апартамент. Гранулите не губят формата си, поемайки всички течни отпадъци.

В същото време гелът се счита за напълно безвреден от екологична гледна точка и дори да попадне в почвата, той предизвиква само положителен ефект, подпомагайки мелиорацията. Не трябва да забравяме и високия бактерициден ефект и това, че пълнителят Kotix винаги изглежда свеж и чист. Ако добавите тук естетичния вид на стъкловидните гранули, които не променят цвета си незабавно, когато абсорбират течностите, тогава можете спокойно да кажете, че наличието на котешка тоалетна в апартамента вече няма да причинява неприятни емоции или дискомфорт. Цветът се променя постепенно, като постепенно става мътен и придобива жълтеникав оттенък, което ви позволява да наблюдавате степента на използване на пълнителя и, ако е необходимо, бързо да го замените.

10,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 10,00 лв.
Моля, изберете:
Състав
Характеристики и Доставка
Състав

Силикагелният пълнител за котешка тоалетна е направен от естествени суровини - изсушен гел от полисилициева киселина, сходен по химически компоненти с обикновения пясък (силициев оксид), но за разлика от него не праши и има изключителна абсорбираща способност.

Характеристики и Доставка
Начин на приложение
1. Напълнете сухата и чиста тоалетна със слой KOTIKS от 3 до 5 см. 2. Отстранявайте редовно твърдите отпадъци. 3. Разбърквайте съдържанието на тавата веднъж на 1-2 дни. 4. Приблизително веднъж на всеки 4 седмици напълно подменете с нов. 5. Не изхвърляйте Kotix в тоалетната, за да избегнете запушване на канализацията. 6. Ако за вашия домашен любимец е трудно да свикне с нов пълнител, опитайте да смесите KOTIKS със същия пълнител, използван преди това в съотношение 1:1 за една седмица.
Видове аромати
лавандула, натуралал, зелена ябълка
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!