Naturest® супер премиум консерви за кучета

Naturest® супер премиум консерви за кучета

Знаете ли, че имате вълк в къщата си? Кучетата са потомство на вълци. Те имат една и съща уста, същите зъби и една и съща храносмилателна система, така че получават по-голямата част от енергията си от месо и много по-малко от зеленчуци и плодове.
Градксата среда, в която растат и живеят, не им осигурява необходимата интензивна дейност и движение. Резултатът е: някои здравословни проблеми като затлъстяване, проблеми с кожата и козината, също и храносмилателни разстройства.


За напълно здрави кучета Narturest предлага серия от висококачествени мокри храни, които са по-близки до тяхната природа. Ястията Naturest, които са направени от непреработени пресни меса, зеленчуци и плодове, са с ниско съдържание на въглехидрати и имат смилаемост от 92%.
Комбинирайки висококачествени съставки и 91-96% съдържание на месо, нашите обичани домашни любимци получават това, от което се нуждаят като хранене и енергия всеки ден от различните им етапи на възраст и за техните специални хранителни или енергийни изисквания.

Избирайки Naturest вие избирате пълноценна, вкусна и балансирана диета за кучето си!

марки
Подреди по