NECON PET FOOD - италиански супер премиум храни

NECON PET FOOD - италиански супер премиум храни

Основан през 2005 г., Necon Pet Food се стреми към изследване и разработване на висококачествена храна за кучета. В резултат на успеха, постигнат чрез линията продукти Atletic Dog, в сътрудничество с ветеринарни диетолози, Necon се ангажират да разработят нови гами от първокласни хранителни продукти, формулирани съгласно три принципа.

1. РЕЦЕПТА:

NECON черпят вдъхновение от природата. Техните рецепти съдържат много малко, но висококачествени съставки, способни да задоволят напълно хранителните нужди на кучетата.

2. КАЧЕСТВО НА СУРОВИНИТЕ: 

Внимателно подбрани доставчици, най-високо качество на суровините, обработени с умения и страст. Преработени в тяхното производствено предприятие, прилагайки методи, насочени към запазване на хранителните стойности.

3. ДВОЙНА ОБРАБОТКА СЪС СТУДЕНО ПРЕСОВАНЕ, КОЕТО КОМБИНИРА МАНУАЛНА ТЕХНИКА И ТЕХНОЛОГИЧНИ ИНОВАЦИИ:

Ексклузивният производствен процес в Necon Pet Food che lavora, обработва селективно съставките, като ги подлага на разнообразна топлинна и производствена обработка. Нишестето и въглехидратите се трансформират при температури, насочени към оптимизиране на желатинирането и смилането на нишестето.
Протеините и мазнините се обработват при по-ниска температура, за да се избегне увреждане от намаляване на бионаличността на хранителните вещества, което би настъпило при готвене при високи температури.

Продуктови линии:

NECON ZERO GRAIN: Иновативният еднопротеинов хранителен продукт No Grain се предлага в 3 версии: „Puppy“ с риба, грах и боб, „Mantenimento“ със свинско месо, грах и боб и „Sensible“ със сьомга, грах и боб , създаден от ветеринарни лекари и използващ иновативни съставки, които да заменят зърнените култури.

SALMOIL: Продуктите Salmoil са идеални за поддържане на ежедневните нужди от омега 3 в диети за кучета и котки.

марки
Подреди по