Статии

Много клинични проучвания доказват ефикасността на Омега 3 мастните киселини, съдържащи се в храните, които се консумират от нашите домашни любимци всеки ден. Омега 3 има положителен ефект върху здравето на кожата (главно при атопичен дерматит), ставите, бъбреците и върху подобряването на когнитивните способности.

Прочети още

Храненето при домашните любимци е от изключителна важност за тяхното здравословно развитие през целия им живот. Докато търсим най-подходящата храна или искаме да разбообразим менюто им с нов вид, марка или вкус, често допускаме грешки при захранването, които могат да доведат до стомашни проблеми за любимеца. В следващите редове, ще откриете съвети за правилно захранване и преминаване към нова храна.

Прочети още

Плазмата се намира естествено във всички храни, които съдържат месо. В дивата природа хищниците не оставят храната да се губи и всички части от плячката се консумират, включително мускулно месо, кости, органи и кръв. Въпреки че плазмата може да бъде изолирана от кръвта на всяко животно, най-често се срещат свинска (свинска) плазма и говежда (говежда) плазма, използвани като съставки в храната за домашни любимци. Plasma предлага функционални характеристики за мокри храни за домашни любимци, както и ползи за здравето на кучета и котки.

Прочети още

За нас

Happy Pets е търговска марка, собственост на фирма "Василеви ССМС" ООД, занимаваща се с търговия на висококачествени храни и стоки за домашни любимци. Фирмата е първи и единствен вносител и представител на няколко чуждестранни производители на високи класове хранителни продукти и стоки за кучета и котки.
 
Защо избрахме това име за нашия бранд?
Защото идея и виждания ни са, че отглеждането на домашни любимци е не просто хоби, а мисия и ние - като любящи стопани, трябва да им предлагаме най-добрата храна и грижи, за да имат щастлив и пълноценен живот и за да ни радват по-дълго с присъствието си.
 
В нашия ЗООБУТИК ще откриете само и единствено първокласни продукти, козметика, сухи и мокри храни, както и любезно отношение и консултиране.
 
Освен онлайн можете да ни откриете и във физическия ни Зообутик в гр. Бургас, ж.к. Лазур, ул. Констанин Величков 67