Платежни методи
Наложен платеж чрез ППП (Пощенски паричен превод) - Поръчката се плаща при доставка на куриера в брой или с карта, а издадената разписка от куриера, служи като валиден фискален бон за закупената стока. По смисъла на Закона за пощенските услуги "Спиди" АД и "Еконт експрес" ООД са лицензирани пощенски оператори за извършване на пощенски парични преводи и издадените от тях разписки заместват касовата бележка. Запазете разписката, издадена от куриера при получаване на пратката!

 

Банков превод - Разплащането се извършва по банков път. Изпращането на поръчката изчаква до момента, в който парите пристигнат по сметката на търговеца. При този метод на плащане клиентът получава 2% търговска отстъпка.
 
 
Pay by Bank (Отворено банкиране) -  онлайн метод за разплащане, при който клиентите плащат бързо и сигурно директно от сметката си към сметката на търговеца, без да се налага да въвеждат чувствителни данни. Пазарувайки онлайн и достигайки завършване на поръчката, клиентите избират опцията Pay by Bank, след което от списъка с банки избират желаната от тях и се пренасочват към своето мобилно или интернет банкиране, където само потвърждават плащането по обичайния начин - с парола, пръстов отпечатък, Face ID или токън. И при този метод на плащане клиентът получава 2% търговска отстъпка.
 
При избрана опция "Вземи на място от магазин", клиентът заплаща на каса в съответния физически търговски обект в брой или с карта, освен ако не е направил предварително онлайн плащане при създаване на поръчката си, за да се възползва от процентната остъпка, която предоставят онлайн платежните методи в сайта.