SALMOIL® - италиански специализирани масла от сьомга

SALMOIL® - италиански специализирани масла от сьомга

Много научни доказателства (базирани на проучвания, включващи домашни любимци) доказват реалния благоприятен ефект на Омега 3 мастните киселини върху здравето на кожата, ставите и бъбреците и подобряването на когнитивните функции.
Следователно все повече и повече храни за домашни любимци са обогатени с ненаситени мастни киселини. 

Поради тази причина Necon Pet Food създава Salmoil: ценни растителни и животински масла, богати на Омега 3, обогатени с полезни съставки и витамини и естествени екстракти, осигуряващи антиоксидантно действие (като витамин Е, бета-каротин и изключителна комбинация от растителни екстракти от розмарин, куркума, цитрусови плодове и карамфил).

Всяка от 6-те рецепти Salmoil, използваща естествени съставки, е в състояние да подпомогне правилното функциониране на определени органи и системи. Така че, ако вашият приятел страда от лош дъх или ако искате да му помогнете да подобри качеството на козината си или да запази здравето на бъбреците си или функционалността на ставите или червата, Salmoil има точната рецепта за вас.

Общите ползи, предоставени от Salmoil, са свързани с Омега 3 (добри и основни мазнини за развитието и правилното функциониране на важни органи и системи като нервната система, очите, бъбреците, кожата, козината и ставите) и наличието на естествени съставки с антиоксидантно действие (които имат благоприятен ефект срещу оксидативния стрес и клетъчното стареене)

 
марки
Подреди по