Шампоани и балсами

Шампоани и балсами

Шампоанът за домашни любимци е специално създаден за почистване и поддържане на козината и кожата на вашия космат приятел. За разлика от човешкия шампоан, който може да бъде груб и увреждащ чувствителната кожа на домашните любимци, този за домашни любимци е създаден да бъде нежен и недразнещ.

Знаете ли че има шампоани, предназначени за кучета с чувствителна кожа, шампоани за котки с пърхот и шампоани за домашни любимци с алергии? Някои шампоани за домашни любимци също са формулирани, за да помогнат за отблъскването на бълхи и кърлежи.

В допълнение към почистването на козината на вашия домашен любимец много шампоани за домашни любимци съдържат съставки, които могат да помогнат за успокояване и овлажняване на кожата им. Тези съставки могат да включват алое вера, овесени ядки или масло от чаено дърво, което може да помогне за намаляване на сърбежа и възпалението.

Когато използвате шампоан за домашни любимци, важно е да следвате внимателно инструкциите, за да сте сигурни, че използвате правилното количество и го прилагате правилно. Също така е важно да изплакнете вашия домашен любимец старателно, за да избегнете всякакви остатъци, които биха могли да причинят дразнене.

марки
Подреди по