БАРФ храни

БАРФ храни

Месото използвано от Divus не се замразява предварително, а пристига прясно. Към него няма добавени изкуствени добавки или консерванти. Също така, освен източниците на месото, важно е и какво да е то. След набавянето на качествените суровини е важно и качествено производство, което да е лицензирано спрямо българска агенция по безопасност на храните. Да има различни камери за замразяване на различните суровини и да се спазват хигиените норми. Контролът на суровините се извършва ръчно, като при необходимост месото се почиства от излишни мазнини. А за точното дозиране, смилане, разбъркване и пълнене, се разчита на машини, които са по-прецизни от човешка ръка. За пилешки менюта се използва месо от пилешки бут. Те старателно се обезкостяват, за да може да се измери прецизно съотношението на суровините. А за всички менюта с телешко и конско, Divus използват мускулно месо от плешка. Divus влагат обаче толкова качествени продукти, които не може да откриете и в месарските магазини. Техните продукти се правят от сурово месо, към тях не се добавят оцветители и овкусители.

Диетата BARF (Biologically Appropriate RAW Food - биологично подходяща сурова храна) е най-подходящият начин за хранене на кучета и котки спрямо техния биологичен вид

Пълноценното БАРФ меню за кучета съдържа:

   70% сурово мускулно месо
   10% органи
   10% кости
   10% плодове и зеленчуци
   Масла и добавки

Всичко това е едро смляно и дълбоко замразено под формата на удобни 500гр. салами. Съхранява се в камера и се сервира на стайна температура в купа или подложка.

Ползи от BARF

Ползите от суровото хранене са многобройни и част от тях ще забележиш още от първия ден. Кучето ще пие по-малко вода, защото се хидратира добре от храната. Изпражненията ще станат малки и твърди, без мирис и неприятни газове. Апетитът ще е несравним с този към гранулите и няма повече да се чудиш защо кучето ти не яде.  А проблемите с хранителните алергии и разстроения стомах ще изчезнат. Но най-важното е че кучето ти ще се храни с естествената за него храна и ще бъде в оптимално здраве дълги години, на които да се радвате заедно.  А скъпите прегледи при ветеринари ще останат само за най-необходимите неща.

марки
Подреди по